Taart van Bregje

NIEUWSOVERZICHT

Pagina 1 van 4  > >>

05.06.22  Vaderdag

De allerliefste Papa verrassen met een persoonlijk én lekker cadeau? 
Bekijk snel ons VaderdagPakket... niet alleen heel erg leuk, maar ook nog eens óntzettend lekker! 

20.05.22  FEEST!

Waar we tijdelijk gestopt waren met het maken van jullie (verjaardags)bestellingen, hebben we vanaf nu weer de mogelijkheid om voor jullie feestje(s) aan de slag te gaan! Voor bestellingen boven de 45 personen, kun je geheel vrijblijvend contact met ons opnemen om jullie wensen te bespreken. 
Is 45 personen te veel voor jouw gelegenheid? Check dan snel onze súperleuke Specials!  

06.03.22  Nieuwe data online

We hebben weer héél veel nieuwe data én workshops toegevoegd, aan onze workshopagenda
Kies snel jouw favoriete workshop en meld je aan! 

24.01.22  YES! Eindelijk... goed nieuws!

Na lang wachten en héél wat geduld, kunnen we per 1 februari ein-de-lijk weer workshops verzorgen! Check daarom snel onze nieuwe workshopagenda en meld je aan voor jouw favoriete workshop! 
Wat zijn we blij jullie binnenkort weer te mogen ontvangen, in onze studio! 

06.01.22  Lockdown

Ook al is onze TaartStudio momenteel gesloten voor bezoek... stilzitten doen we natuurlijk niet! Achter de schermen werken we hard aan nieuwe Specials, pakketten en werken we de tofste ideeën uit! Volg jij ons al op Social Media? Daar houden we je dagelijks op de hoogte van al dit leuks! <3

14.12.21  Avond-Lockdown

Helaas... vanwege de (verlenging van de) Avond-Lockdown zijn we genoodzaakt alle avondworkshops voor december & januari te annuleren. 
De Ouder & Kind Dagworkshops mogen wél doorgaan, check daarvoor onze workshopagenda.

Wil jij je alvast aanmelden voor een workshop ná januari? Meld je dan alvast aan, via onze workshopagenda.
Zodra we de definitieve datum weten waarop we weer van start mogen, zullen we je deze workshop bevestigen! 

<3 

29.09.21  Holidays are coming!

De állerleukste tijd van het jaar komt eraan!
Sinterklaas & Kerst staan weer (bijna) voor de deur. We hebben inmiddels al bezoek gehad van de goedheiligman en zijn Pieten en hebben de plannen voor de aankomende maanden besproken. Bekijk hier snel de nieuwe workshopagenda... óf onze Sint Special, speciaal voor de kids! 

23.07.21  Yes!

De workshops zijn weer in volle gang! Hier zijn we natuurlijk ontzettend blij mee. Wil jij ook eens aanschuiven? Check hier de beschikbare plaatsen!

21.05.21  Nieuwe Specials

Jaaa! Er staan héél veel nieuwe Specials online voor jullie, check ze hier

15.04.21  Workshops

Helaas! Vanwege alle geldende maatregelen rondom het Corona Virus kunnen onze groepsworkshops momenteel niet doorgaan. We wachten verdere versoepelingen af en hopen weer aan de slag te kunnen zodra er een toegestande groepsgrootte is van minimaal 6 personen.
Zodra deze datum definitief bekend is, zal de workshopagenda weer gevuld worden, bomvol te gekke workshops! Wij waarderen jullie begrip en geduld enorm en kijken er ontzettend naar uit, jullie weer te mogen ontvangen! 

Momenteel is het wél mogelijk om bij ons een Privé Workshop (1 op 1) te komen volgen! Informeer hiervoor even naar de mogelijkheden!

Pagina 1 van 4  > >>

 

 

feestcake

 

 

taart-roze