Taart van Bregje

Workshop details

Workshop Basistaart

Een taart van Ø 22,5 cm doorsnede wordt tijdens deze workshop zelf gesneden, gevuld en afgesmeerd met een overheerlijke vanille botercrème. 
Daarna kan de taart bekleed worden met een kwalitatief goede fondant die naar eigen wens gekleurd mag worden. 

Na kennismaking met de verschillende vormen, uitstekers en decoratiematerialen kan de taart in elk gewenst thema gedecoreerd worden. Of je nu een verjaardagstaart maakt of een taart voor een babyshower, jubileum of een van de bekende feestdagen... het is allemaal mogelijk! 
Ook is het mogelijk om je taart te decoreren met een zogenaamd "puzzelplaatje", welke uitvoerig besproken wordt tijdens deze workshop. Voorafgaand aan de workshop ontvang je een informatiemail met daarin meer uitleg hierover, zodat je je thuis alvast kunt voorbereiden met betrekking tot het thema dat je wilt gaan verwerken tijdens de workshop.
De taart wordt vervolgens goed verpakt in een daarvoor bestemde taartdoos, waardoor de taart thuis nog tot 3 maanden ingevroren kan worden. Zo trakteer jij je vrienden en familie - voor welke gelegenheid dan ook - op een overheerlijke taart voor maar liefst 14 personen. 

Voor deze workshop heb je geen ervaring nodig met bakken of het decoreren van taarten. 

 

Meld je hier
eenvoudig aan!

pijltje bewerkt Aanmelden

Datum

04-03-2021

Beschikbare plaatsen

10

Tijd

19.15 - 22.15 uur

Kosten

€ 35,00

Inclusief

Koffie, thee & iets lekkers

images/Basistaart-klein-coverfoto.jpg