Taart van Bregje

Workshop details

Workshop Strak Afsmeren & Bekleden

Beschik jij over de basiskennis van fondant, maar zou jij de basis van je taart graag strakker willen? Heb jij moeite of frustratie tijdens het bekleden van je taart? Dan is dit voor jou de perfécte workshop! 

Nadat we de taart gesneden en gevuld hebben, gaan we aan de slag met een bijzondere afsmeertechniek, waarbij we een 1:1 botercrème gebruiken voor een mooi en strak resultaat.
Tijdens het koelen van de taart kun je kort aan de slag met het maken van (eenvoudige) decoraties. We focussen ons tijdens deze workshops namelijk écht op de technieken voor het strak afsmeren en bekleden, zodat je er ook thuis mee aan de slag kunt! 
We bekleden de taart zo strak als mogelijk waarbij je versteld zult staan van je eigen resultaat! 

Een workshop waar je thuis, taart na taart héél erg veel plezier van zult hebben! 

Tijdens de workshop maken we gebruik van een "Side Scraper" en een "Flexi Smoother" welke je na afloop van de workshop mee naar huis mag nemen. Zo kun je ook thuis met de beste materialen aan de slag! 

Voor deze workshop is het fijn, maar geen vereiste, dat je al eens met fondant gewerkt hebt. Het volgen van bijvoorbeeld de workshop Basistaart is hiervoor al voldoende. 

 

Meld je hier
eenvoudig aan!

pijltje bewerkt Aanmelden

Datum

27-09-2022

Beschikbare plaatsen

10

Tijd

19.15 - 22.15 uur

Kosten

€ 57,50

Inclusief

Koffie, thee & iets lekkers

images/Strak-Afsmeren-Bekleden-klein-coverfoto.jpg