Taart van Bregje

Workshop details

Dagworkshop Bruidstaart

Een leerzame workshop voor iedereen die graag taarten maakt! Een bruidstaart verdient natuurlijk net dát beetje extra, om zich te kunnen onderscheiden van een verjaardagstaart! En wij, helpen je daarbij! 

Te starten met het ontwerp van de taart en daarna het samenstellen van een stevige, strakke én rechte basis! Hoe stapel je? Het allerleukste aan deze workshop is dat jíj je ontwerp bepaalt, voor beide lagen! We geven je tal van voorbeelden en technieken ter inspiratie! Werk je graag met óf zonder fondant? Jij kiest! 

Let op! Het maken van suikerrozen, behoort helaas niet tot de mogelijkheden tijdens deze workshop! Het verwerken van echte bloemen is wél mogelijk, deze dienen zelf meegebracht te worden! We adviseren vooraf eventjes met ons te overleggen over welke bloemen hiervoor wel en niet geschikt zijn! 
Wil je bepaalde, specifieke technieken verwerken op de taart? Informeer dan eventjes voor de zekerheid of dit mogelijk is tijdens deze workshop (ivm de tijdsplanning & aanwezige materialen), om teleurstellingen te voorkomen. 

De 2-laags gestapelde taart is uiteindelijk voor +/- 25 personen en kan nog tot 3 maanden ingevroren worden. Dit kans als één geheel, maar uiteraard ook als 2 losse lagen ingevroren worden. Meet vooraf even de hoogte van je vriezer(lades) op! 

 

Meld je hier
eenvoudig aan!

pijltje bewerkt Aanmelden

Datum

16-09-2023

Beschikbare plaatsen

9

Tijd

09.30 - 16.30 uur

Kosten

€ 135,-

Inclusief

Koffie, thee & iets lekkers

images/bt1.jpg