Taart van Bregje

Workshop details

Dagworkshop Bruidstaart

Een leerzame workshop voor iedereen die graag taarten maakt! Een bruidstaart verdient natuurlijk net dát beetje extra, om zich te kunnen onderscheiden van een verjaardagstaart! En wij, helpen je daarbij! 

Te starten met het ontwerp van de taart en daarna het samenstellen van een stevige, strakke én rechte basis! Hoe stapel je? Het allerleukste aan deze workshop is dat jíj je ontwerp bepaalt, voor beide lagen! We geven je tal van voorbeelden en technieken ter inspiratie! 

Voor het vullen, afsmeren & bekleden werken we volgens de technieken uit de workshop "Strak Afsmeren & Bekleden". Deze technieken worden tijdens de workshop doorgenomen, dus je bent dus niet verplicht deze workshop vooraf gevolgd te hebben.
Afhankelijk van de gemaakte ontwerpen, behandelen we voor het decoreren vele verschillende technieken. We kunnen aan de slag met ruffles, ruches, pailletten, dripps, draperieën, ornamenten, dust, verschillende texturen, strikken, het capitonneren, het uitwerken van initialen, parelmoer, goud, zilver etc. etc. 

Let op! Het maken van suikerrozen zoals je van ons gewend bent, behoort helaas niet tot de mogelijkheden tijdens deze workshop! Het verwerken van echte bloemen is wél mogelijk, deze dienen zelf meegebracht te worden! We adviseren vooraf eventjes met ons te overleggen over welke bloemen hiervoor wel en niet geschikt zijn! 
Wil je bepaalde technieken verwerken op de taart, welke hierboven niet vernoemd zijn? Informeer dan eventjes voor de zekerheid of dit mogelijk is tijdens deze workshop (ivm de tijdsplanning & aanwezige materialen, om teleurstellingen te voorkomen. 

De 2-laags gestapelde taart is uiteindelijk voor +/- 25 personen en kan nog tot 3 maanden ingevroren worden. 

Voor deze workshop is het fijn, maar geen vereiste, dat je al eens vaker met fondant gewerkt hebt. Het volgen van een workshop Basistaart is daarvoor bijvoorbeeld voldoende! 

 

Meld je hier
eenvoudig aan!

pijltje bewerkt Aanmelden

Datum

08-10-2022

Beschikbare plaatsen

10

Tijd

09.30 - 16.30 uur

Kosten

€ 115,00

Inclusief

Koffie, thee & iets lekkers

images/Bruidstaart-klein.jpg