Taart van Bregje

FAQ

HOE VER VAN TE VOREN MOET IK BESTELLEN?

Wij adviseren minimaal 2 weken van te voren bestellen, maar dit is helaas geen garantie dat er plaats is in onze agenda. Probeer daarom zodra jullie feestdatum bekend is, contact met ons op te nemen zodat we voor jullie een plaatsje vrij kunnen houden in onze agenda.
Let op! Voor bruidstaarten adviseren we minimaal 2 - 3 maanden vooraf te bestellen!
Te laat met bestellen? Informeren mag natuurlijk áltijd! We zullen dan zeker kijken of we nog een gaatje vrij kunnen maken in onze agenda!

IK HEB GEEN ERVARING MET BAKKEN, DECOREREN OF FONDANT… KAN IK DAN TOCH DEELNEMEN AAN DE WORKSHOPS?

JAZEKER! Bij alle workshops werken we stap-voor-stap, waardoor je ook zonder enige ervaring deel kunt nemen!

HOELANG KAN IK MIJN CREATIE NA DE WORKSHOP NOG BEWAREN?

Vrijwel alle taarten kunnen na afloop van de workshop 2-3 dagen in de koelkast bewaard worden, maar invriezen gaat ook heel eenvoudig. Je leggen je uiteraard exact uit hoe je dit kunt doen, waardoor de taarten nog tot 3 maanden te bewaren zijn. Ontzettend leuk voor een feestje natuurlijk!

VERZORGEN JULLIE OOK KINDERFEESTJES?

Wij geven inderdaad ook workshops voor kinderfeestjes. Deze duren gemiddeld 2 uur en daarbij is er een keuze uit het decoreren van een boltaartje of cupcakes! De kosten per kindje bedragen € 17,50 en de feestjes worden verzorgd vanaf 8 kindjes.
Naast alle materialen, zorgen we natuurlijk ook voor limonade, feestelijke muziek en wat lekkers op tafel!
Let op! We hebben tijdens deze 2 uur helaas geen tijd voor bijvoorbeeld uitpakken van cadeautjes etc.

WAT KOST EEN TAART?

Stuur ons je wensen door (zoals bijvoorbeeld datum, aantal personen, stijl, thema etc) en we geven je graag een juiste prijsindicatie! Je kunt ook alvast een kijkje nemen in onze prijslijst.

ZIJN ER OOK CADEAUBONNEN VERKRIJGBAAR?

Wij hebben vrolijke, mooi verpakte cadeaubonnen waarbij je zelf je bedrag kunt bepalen (vanaf € 7,50). De cadeaubonnen zijn op te halen in onze taartstudio, of te verzenden per post. Zet jij ze op je verlanglijstje?

 

 

feestcake

 

 

taart-roze